Over ons

Sommige studenten kopen ieder jaar nieuwe studieboeken. Eenmaal gebruikt verdwijnen ze in de kast, om daar vervolgens te verstoffen. Zonde, zo vinden wij als eigenaren van TweedehandsStudieboeken.nl. Het hergebruiken van lesmateriaal is goed voor zowel je portemonnee als voor het milieu. Via onze site brengen we kopers en verkopers van tweedehands studieboeken bij elkaar.

Specialist sinds 2000
TweedehandsStudieboeken.nl bestaat al sinds 2000. Destijds opgericht door Data Access. Dit softwarebedrijf levert wereldwijd complexe datasystemen aan multinationals. In 2012 namen wij de site over, om deze verder door te ontwikkelen. Anno 2016 bieden we als specialist in studieboeken een toegankelijke en gebruiksvriendelijke marktplaats voor studieboeken.

Hoe het begon
Letterlijk op de zolderkamer zijn we tijdens de studiejaren begonnen aan het beheren van een digitale marktplaats. In die tijd waren verkoopdagen op de onderwijsinstelling zelf de enige optie om studieboeken te kopen of verkopen. De vraag en het aanbod was daarbij niet altijd op elkaar afgestemd. We vroegen ons af of dat niet beter digitaal kon. Zo gezegd, zo gedaan.

Blijven vernieuwen
Inmiddels werken we met een team van ontwikkelaars en vormgevers aan het voortdurend vernieuwen van de website. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat je de site zowel op je pc, als tablets en mobiel goed kunt gebruiken.

Grootste aanbod tweedehands studieboeken
We werken samen met andere leveranciers van tweedehands studieboeken, zoals bookmatch. Als je op onze site zoekt, vind je ook het aanbod van die site. Zo brengen we gegarandeerd het grootste aantal voordelige studieboeken voor je in kaart.

Doe je voordeel met de koop of verkoop van jouw studieboeken. Heb je zelf suggesties of zaken die je graag zou willen toevoegen aan TweedehandsStudieboeken.nl. Laat het ons zeker weten!

 

Goedkope studieboeken?

Koop tweedehands studieboeken en bespaar tot 65 procent.

Zoek direct

Studieboeken verkopen?

Verkoop je studieboeken makkelijk en snel!

Start verkopen