We staan op ING.nl, BNR.nl en Emerce!

Gepubliceerd op: maandag 10 augustus 2015

Net als andere verkoopsites merken ook wij de groeiende interesse in het kopen en verkopen van tweedehands studieboeken. Al langer overigens, sinds 2012 zien we bezoekersaantallen toenemen. Iets dat niet onopgemerkt bleef door onder andere ING, dat er een persbericht over publiceerde. Ook BNR.nl en Emerce doen melding van de levendige studieboekenhandel. Onderstaand inleiding van de berichten, plus een link naar de volledige versie:

ING: levendige handel in studieboeken

Te koop: studieboek, nooit in gelezen. Studenten slaan hun slag met tweedehands studieboeken. Voor de een is het een mooie manier om nog wat geld terug te krijgen. De ander betaalt al snel ruim de helft minder voor de verplichte kost.

Lees hier het hele bericht

 

Emerce: Recordaantal tweedehands studieboeken verkocht via internet

Als belangrijkste oorzaak noemen de bedrijven het nieuwe leenstelsel. Dat brengt onzekerheid met zich mee. ‘Het is de vraag of studenten dat direct in de portemonnee merken, maar ze gaan wel kijken naar manieren om te besparen’.

Lees hier het hele bericht

 

BNR: Nog nooit zoveel studieboeken online verkocht

Deze zomer wordt een recordaantal tweedehands studieboeken verkocht via internet. Dat blijkt uit navraag van BNR bij de twee grootste online verkooppunten.

Lees hele bericht