Nieuw: ontvang alerts voor tweedehands studieboeken

Gepubliceerd op: woensdag 15 juli 2015

Nieuw op onze site is de mogelijkheid alerts in te stellen na het zoeken van studieboeken. Op het moment dat een nieuwe verkoper het boek aanbiedt dat je zoekt, ontvang je automatisch per e-mail een alert. Zo hoef je dit zelf niet in de gaten te houden!

Hoe stel je alerts in?
Om alerts in te stellen zoek je eerst het gewenste boek. Klik vervolgens op het zoekresultaat en je komt op de detailpagina van het boek terecht. Onderaan die pagina staat de alertfunctie, herkenbaar aan het wekkertje. Klik daarop en je stelt de alert in voor dat studieboek. Wel moet je daarvoor even inloggen of een gratis account aanmaken. 

Overzicht van jouw alerts
De door jou ingestelde alerts kan je altijd terugvinden. Na het inloggen zie je op de startpagina van jouw account de alertfuntie terug. Klik daarop en je komt terecht op de pagina waar alle alerts staan die jij hebt ingesteld. Uiteraard kun je de alerts verwijderen als je dat wilt.

Snel reageren
Als je eenmaal een alert hebt ontvangen per e-mail, is het zaak om snel actie te ondernemen als je het boek wilt kopen. Ook anderen kunnen immers voor dezelfde titel een alert hebben ingesteld. Snel reageren vergroot dus jouw koopkans. Je reageert via de site door te klikken op de verkoper die je wilt benaderen voor de koop, om vervolgens via het formulier je interesse kenbaar te maken.